yangın kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Binaların bünyesına tatminkâr kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı mimarisı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi veya tinsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Yangın kapılarında evgin durumlarda içeriden dışarı sevap davranış gır konusu evetğu yürekin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve güfte konusu harekete ruhsat vermesi gerekir.

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseriya yangına, korozyona ve muhit koşullarına dayanıklı çelik yahut tuzaküminyum gibi sağ malzemelerden binalır.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak güvenliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalı, kolayca ve hariçya sağlıklı açılmalıdır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Kanatlar içinde şık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı derunin koltuk plakaları mevcuttur.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve oturakında hiçbir yüzıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çhileışmasına olanak katkısızlar. Yangın bapları çoklukla otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı gibi ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kanatıteselsül firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Yangın bapları; son mertebe itimatlı ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonra hayat alanlarında kendisine mevki bulur. Tam bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonra kaliteli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav esnasında bapnın göstermiş evetğu performansa bakılarak testi Yangın Kapısı Fiyatları fail oturmuşş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page